Afspraak verplaatsen? Graag 24uur op voorhand verwittigen anders wordt het bedrag van de consultatie aangerekend. Bedankt voor uw begrip! Betaling kan met Payconiq, een bankapp, overschrijving of cash.

Onderstaande tarieven gelden vanaf 1 september 2023.

BIVA; Een snelle, pijnloze en uitgebreide lichaamsanalyse. Geschikt voor iedereen!

Tijdens dit eerste intakegesprek maak ik samen met jou een schets van wat je hulpvraag is en waar je verwachtingen liggen. We gaan dieper in op je eetgedrag, je valkuilen, stress en dagbesteding. We staan stil bij je dagelijkse beweging en brengen je slaappatroon in kaart. Heb je een bloedanalyse? Neem deze zeker mee tijdens dit intakegesprek.

Tijdens deze consultatie bespreken we of de aanpassingen goed zijn gegaan, wat er nog moeilijk ging. Hier nemen we ook tijd om je vragen te beantwoorden en praktische tips mee te geven bv. etiketten lezen.

Al naargelang je voorkeur kan deze consultatie in mijn praktijk of online plaatsvinden.

De opvolgconsultaties dienen als ondersteuning zodat je de motivatie niet verliest. Ook steeds ruimte hier om verdere praktische vragen te beantwoorden. We bekijken samen nog eens rustig de focuspunten.

Hier ligt de focus op het mentale welzijn. Er wordt een wandeltocht georganiseerd waar we samen oplossingen zoeken om de werkpunten te realiseren. 

Wandelen doet wonderen! Even tot rust komen en alles op een rijtje zetten.

Wil je samen eens naar de winkel? Dat kan!

Ter plaatse help ik je etiketten lezen en voedingsproducten op maat uit te kiezen.

Terugbetalingen 

Ik ben een erkend diëtiste waardoor je recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling van je ziekenfonds. Het bedrag dat je terugtrekt is afhankelijk van je ziekenfonds.

(Je komt in een hoger terugbetalingssysteem terecht als je in een voortraject diabetes of zorgtraject zit.)